Haagsemarkt 33, 4813 BB Breda
076-521 13 40
Stuur ons een e-mail
0 producten - €0,00

Bakker Pol van den Bogaert Breda

Dé bakker voor brood en banket in Breda Princenhage

Heerlijke producten en eerlijke ingrediënten

Bakkerij Pol van den Bogaert

Bakkerij Pol van den Bogaert

  • Home
  • Webshop
  • Historie
  • Assortiment
    • Brood
      • Hollands ambacht
      • Poldesem
      • Polnatuur
      • Voordeeg
      • Speltbrood
      • Koolhydraatarm brood
    • Koek en Cake
      • Eierkoeken
      • Appelflappen
      • Boterkoek
      • Tompoezen
      • Saucijzenbrood
      • Petit fours
    • Chocolade
      • Bonbons
      • Truffels
    • Taarten en vlaaien
      • Marsepeinen taarten
      • Bruidstaart
      • Vlaai
      • Appeltaart
      • Feesttaarten
      • Hartige taart
      • Slagroomtaart
  • Nieuws
  • Gusto di Pol
  • Contact
  • Broden
    • Alle broden
    • Wit Brood
    • Tarwe Brood
    • Volkoren Brood
    • Luxe Brood
    • Desem Brood
  • Broodjes
    • Zachte broodjes
    • Harde broodjes
    • Stokbroden
  • Hartige broodjes
  • Zoete broodjes
  • Gebak
  • Taarten

Polwit

Het witbrood uit vroeger tijden

Dit witbrood is echt een uniek stuk brood dat zelfs voor onze bakkers een hele belevenis is.

De speciale bloem, de toevoegingen, de andere manier van het draaien van dit Polwit brood maakt het voor de bakker een feest om dit brood aan iedereen te laten proeven. Je ruikt het al als het uit de oven komt, de volle geur van wit brood met een vleugje roomboter. Kom naar onze bakkerij vanaf 11 juli voor dit geweldige nieuwe brood.

Polwit, het nieuwe oude witbrood

Polwit

    Like ons op facebook

    Bakkerij Pol van den Bogaert
    https://www.youtube.com/watch?v=XpFlOQ8rR0w

    Openingstijden

    Maandag - Vrijdag: 08:30 - 18:00u Zaterdag: 08:00 - 17:00u
  • Bezoek ons

    Haagsemarkt 33, 4813 BB Breda
  • 076-521 13 40
  • Stuur ons een e-mail

Copyright © 2025 · Bakker van den Bogaert · KvK: 20093001

Copyright © 2025 · Bakker van den Bogaert op Genesis Framework · WordPress · Log in